Jó szex a csajok szemszögéből

Sziasztok! Gondoltam leírok pár dolgot a csajok szemszögéből..:)

Friss topikok

Linkblog

Orális „adok-kapok”

2008.10.06. 23:14 | Ágica_21 | komment

 

Orális szex. Kb. 10 évesen láttam először ilyesmit, egy osztálytársam születésnapi buliján. Az apukája leszaladt a boltba kóláért, addig a lány megmutatta, hogy mit talált a szülei szekrénye mélyén.

Kb. 5en voltunk lányok és kemény pornót néztünk, annak is azt a részét, amikor a nő szopja a férfit. Irgalmatlanul gusztustalannak tartottuk, és megfogadtuk, hogy mi ilyet aztán soha senkinek nem csinálunk. Bekapni azt???  Azt hittük, hogy ez a világ legundorítóbb dolga.

Használsz szexuális segédeszközöket? Látogass el szexshop webáruházunkba!

2-os gimisként azért kicsit már fordult a világ. Akkor már olyasminek tűnt, ami a szexszel együtt járó „rossz” lehet. Ez is a szex része, ha majd odakerülünk, csinálni kell. Az egyik barátnőm akkor azt mondta, hogy ő majd csak akkor csinálja a pasijának, ha az a szeme láttára mossa meg, egyébként abszolút ki van zárva, hogy ő valakinek valaha is bekapja. (Később persze ez a helyzet sokat változott).

Később, amikor már mindenki elkezdett többé-kevésbé rendszeres szexuális életet élni, jöttek a kérdések. Mennyire kapod be? Lenyeled a spermát, vagy kiköpöd, vagy nem csinálod végig? Ha nem nyeled le, hova élvez? Milyen az íze? Közben mit csinálsz a nyelveddel, fejeddel, kezeddel stb? Hányszor csinálod neki? Viszonozza? Hol csináltátok? Nem féltél, hogy megfulladsz?

És persze ott vannak a viszolygások, félelmek: Túl nagy van neki / Nagyon szőrös / Büdös / Undorítónak találom / Tiltja a vallásom / Ezt csak a kurvák csinálják / Egyszerűen nem csinálom és kész, ő sem csinálja nekem…

Körbekérdeztem az ismerőseimet, és arra jutottunk, hogy 2 féle férfitípus van. Az egyikkel csak a sima szex megy, a másikkal pedig a sima szex mellett az orális is (nagyon ritkán de előfordul az a variáció is, amikor valakivel csak az orális szex megy, de ezzel most nem foglalkozom). Van valami érzelmi, vagy akármilyen különbség, amit csak a nő érez, és ez alapján eldönti, hogy lesz-e orális szex a részéről. Persze ezt a dolgot, ezt a választást nagyban befolyásolja, hogy mennyire akar megfelelni a férfi elvárásainak, mennyire akarja megkapni a férfit („nagyra értékeli, ha lenyeled”), mennyire akarja kényeztetni stb. Emellett, ne felejtsük el, hogy vannak, akik imádják csinálni, de ők sem mindenkinek, hanem csak bizonyos férfiaknak teszik ezt meg.

Hol, mikor, hogyan kérdésekre rengeteg a válasz. Elsődleges dolog, hogy csak akkor csináljuk, ha tényleg akarjuk, mert akkor lesz a pasinak is a legjobb.

Technikát tekintve a „csavarod és szívod” figurát említették a legtöbben. A lényeg, hogy nem kell túlbonyolítani. Jó még, ha közben kapunk visszajelzést; - mi jó, mi nem jó, gyorsabban, lassabban – a jövőbeni fejlődés érdekében.

A másik oldal

És akkor most nézzük meg a másik oldalt.  A férfi mennyire szereti orálisan kényeztetni a nőt?? A válaszok eltérőek.

Ha visszagondolok, engem az összes pasim kényeztetett orálisan. Én imádtam kapni, ők imádtak adni, minden isteni volt. Az első ilyen élményem 16 évesen történt egy házibulin. A fiú idősebb volt, külföldi és mindenki odáig volt érte. Valahogy kikerültünk a kapuhoz, csókolóztunk, aztán kigombolta a nadrágom és elkezdett szépen orálisan kielégíteni. Jó volt, de igazából fel sem fogtam, tényleg nem számítottam a dologra, úgyhogy amikor elkezdte az én fejemet lefelé nyomni, akkor egyértelműen jeleztem, hogy én ezt nem igazán szeretném. Ez volt az első ilyen élményem, és utána végülis a szex alapvető része lett. Soha nem voltam gátlásos, vagy szégyenlős ezzel kapcsolatban, és általában mindenki természetesnek is vette és csinálta.

Tudom, hogy sok nő nem is megy el másképp csak így. A pasik meg szeretnek biztosak lenni, abban, hogy a másiknak is jó, és, hogy elmegy a lány is, ezért inkább „beiktatják”, biztos, ami biztos alapon. Van, aki imádja csinálni, van, aki pedig csak azért csinálja, hogy ő is visszakaphassa, viszont van, aki tényleg imádja csinálni és azt, akarja, hogy a lánynak minél jobb legyen, és nem is hagyja, hogy a lány viszonozza.

Technikát tekintve a megkérdezett nők nagy része egyetért abban, hogy nem kell túlcifrázni. Egyik megkérdezettünk költői metaforán keresztül fejezte ki a véleményét:  „amint megvan az út nem kéne letérni róla és formálgatni, szépen csak várni egyhangúan ugyanazon az úton sétálni és várni, hogy a sok sétálás után mikor érzi az út a ráöntött aszfalt forróságának bizsergését”.
Férfi ismerősöm szerint a lényeg, hogy a vagina egy „pajtás”, játszani kell vele és szeretni kell.

süti beállítások módosítása