Jó szex a csajok szemszögéből

Sziasztok! Gondoltam leírok pár dolgot a csajok szemszögéből..:)

Friss topikok

Linkblog

Flörtölés - Mit árul el a női testbeszéd?

2016.09.20. 12:29 | Ágica_21 | komment

 

A testbeszéd fontos része a mindennapi kommunikációnak, sokan azonban nincsenek tudatában testük jelzéseinek, nem is beszélve a másik testéről. Flörtölés és ismerkedés során a testbeszéd még nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a két fél még nem ismeri jól egymást, a szóbeli kommunikáció akadozhat, a test azonban nem hazudik. Most a hölgyek testbeszédét vizsgáljuk meg, lássuk mik a jelei annak, hogy kedvelik az urat, akivel éppen beszélgetnek.

Szem


A hölgyek szeretnek szemkontaktust teremteni azzal a férfival, aki szimpatikus nekik. Ez megtörténhet még az ismeretség előtt, egy bárban, de az első randin is. Ha a nő többször mélyen a férfi szemébe néz, mintha szuggerálná, akkor a siker majdnem biztos. Természetesen nem szabad megfeledkezni a szégyenlősebbekről sem, ők nem minden esetben teremtenek szemkontaktus, vagy nem olyan gyakran, a kulcskérdés azonban, hogy e helyett hova néznek. Ha a földet bámulják, akkor egyszerűen csak kissé introvertáltak, amennyiben viszont a férfi válla fölött a termet vagy szobát pásztázzák, valószínűleg másra várnak.

flortoles.PNG

Lábak


A legtöbb helyen az olvasható, hogy amennyiben a hölgy keresztbe teszi a lábát, és a felső a férfi felé néz, akkor a nőt érdekli a másik. Nos, ebbe ne helyezzünk túl sok bizalmat, annyi azonban biztos, hogy ha a nő már a lábával a férfi felé fordul, akkor nagy eséllyel az egész testével megteszi ezt, tehát minimum annyit elmondhatunk, hogy érdekli, amit a másik mond.

Felsőtest


Azt is sok helyen olvasni, hogy ha a nő beszélgetés közben közelebb hajol a partnerhez, akkor mindenképpen tetszik neki a másik, érdeklődik iránta. Ez természetesen szintén a szituációtól függ. Ha a nő többször visszakérdez és a hely elképesztően zajos, akkor valószínűleg csak nem hallja jól, amit a másik mond. Ettől természetesen még érdekelheti a férfi.

A karokra is érdemes odafigyelni, a keresztbe tett kar sem mindig jelent rosszat, nem feltétlen jelenti a visszautasítást, sok esetben csupán zárkózottságot jelez. Egy másik jel lehet, ha a nő a tenyerét vagy a csuklóját a férfi felé fordítja. Ez egyfajta bizalmat sugároz, hiszen ezeket az általában védett részeket most felfedi a másik előtt.

Érintés


Az érintés legtöbbször jót jelent, főként beszélgetés közben. Ha a nő többször megérinti a férfi alkarját, vállát, kezét beszéd közben, az a közeledés jele, és megéri megpróbálni viszonozni. Természetesen ez is személyiség függő, vannak olyan emberek, akik mindenki mással is így beszélgetnek, de azt meg lehet érezni. A testbeszéd olvasásának a kommunikáció többi szegmensével együtt van értelme, és ha azokkal együtt vizsgáljuk, minden a helyére kerül.

Ha szeretnéd feldobni a szexuális életedet erotikus segédeszközökkel, akkor látogass el a Vágyaim szexhopba.

süti beállítások módosítása